keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Agiliitoa

Maanantai 30.6.08

Dido kävi agikentällä perinteikkääksi muodostuneen alkeiskurssi-ilman vallitessa.. Onneksi sade lakkas kentällä olon ajaksi, vaikka sitten iskivätkin ötökät... Ihana lapin kesä ;) Aloitimme treenimme kontakteilla. A:n Dido suoritti vauhdilla ja nyt taidan uskaltaa alkaa treenata sitä jo kahdestaankin. Lähinnä pitää keskittyä alastulo-kontaktin vahvistamiseen. Haluaisin, että pysähtyminen tulee automaationa ja liikkeelle lähdetään vasta käskystä. Tiedä sitten onko se järkevin tapa, mutta tapa kuitenkin. Puomilla vauhtia on välillä aika huimastikin ja sen kontakti on aika hyvällä mallilla. Seuraavaksi tehtiinkin pari hyppyä renkaan läpi ja tässä meillä on vielä tekemistä, jotta siitä tulee varma. Putkea tehtiin ensin suorana ja sitten pari kertaa mutkalla ja kunhan lähetys on hyvä niin vauhtiakin löytyy.

Lopuksi oli vielä uutena esteenä pituus jota Dido hyppäsi nätisti. Eimihän meinasi aluksi aina astua lankkujen päälle, mutta ainakaan nyt Didolla ei ollut samaa ongelmaa. Treenit venyi ehkä vähän liian pitkäksi vuoroa odotellessa, mutta Dido jaksaa keskittyä hienosti ja innostuu tekemisestä. Tokoilla pitäisi kanssa vähän ahkerammin, mutta kaikki aikanaan.. :)


Viime perjantaina saatiin vihdoin Marin kanssa aikataulut osumaan yhteen ja päästiin käymään treenikentällä yhdessä. Mari rakensi radan pätkän jossa olikin sitten haastetta kerrakseen... Ohjaamisen rytmittämisessä tulee olemaan mulle vielä paaaljon opeteltavaa. Eimi kyllä tekeepi kunhan osaan kertoa sille tarpeeksi selkeästi ja varmasti, että mitä siltä odotan. Aika herkkis se on välillä ja alkaa sitten komentamaan ja ihmettelemään jos jotain jäädään kovin jankkaamaan. Mutta lyhyttä treeniä ja useammin. Jospa tämä ilma tästä muuttuis edes vähän vähäsateisemmaksi, niin pääsis käymään kentällä useammin. Kyllä on mukava katsoa Marin varmaa menoa, oli ohjattavana sitten Xosmo tahi Eimi!!

Dido kävi aika kierroksilla odoteltuaan pitkän tovin omaa vuoroaan. Sen kanssa otettiin muutama etenemisharjoitus ja Marin opastuksella ohjausharjoitusta yhdellä esteellä. Vauhtia oli taas aika lailla puomilla, mutta niin se näytti olevan Pejkissäkin. :) Kyllä oli kakruilla kivaa juosta vielä lopuksi keskenään.. Kiitokset Marille!!

Ei kommentteja: