perjantai 4. huhtikuuta 2014


Viime sunnuntaina oli meidän ryhmän vuoro järjestää epäviralliset agilitykilpailut. Virpi oli tehnyt todella mukavat radat kaikille luokille ja me käytiin Biescaksen sekä Bilborin kanssa tekemässä nollakoirina möllirata ennen varsinaisten episten alkamista. Biescaksen kanssa ajattelin, että se tuskin lähtee minun kanssa mihinkään kun on niin paljon vierasta väkeä hallissa. Sehän yllätti. Tuntui, että sai ihmis- ja koiramäärästä virtaa ja oli oikein reippaasti ja ihan vauhdikkaasti menossa mukana. Radalla ei ollut kuin putkia ja aitoja, joten oikein mukava rata oli. Eipäs olla aikaisemmin tehty 19 estettä putkeen, yksi ohi juoksu sinne mahtui mutta muuten Biescas oli innoissaan mukana loppuun saakka. Hieno tyttö. 
Bilbor nyt oli vauhdikas itsensä, vaikka vähän pitikin jumahtaa tuijottamaan muita koiria kun piti katsomonurkkaan päin tehdä hyppy. Muutenhan Bilbor kulkee aina vauhdikkaasti kun vain pääsee tekemään. Välillä irtoaminen on vähän liiankin hyvää, mutta tykkään ihan hirmuisesti harjoitella sen kanssa. Kun vaan sais ne hemmetin kepitkin joskus kuntoon... 

Tässä sisarukset nauttii hankikeleistä. Vissiin auringon ja lumen yhdistelmä teki tuosta videosta noin pikselöityneen, mutta näkyypähän kuinka tyypit nauttii..


Ei kommentteja: